Další víkend bez bodu

09.10.2011 09:36

Robousy  -  Kopidlno  10  :  1   ( 5 : 0 )

B: Halász 6, Stehlík 3, Kanelý - Bernard

Sestava: Trávníček - Svoboda, Bernard, Machačný, Pekárek - Poláček, Petr, Drnec, Nemčanský, Krejčík

 

Ve velmi studeném počasí jsme zajížděli na hřiště do Chomutic. První zápas jsem zahájili proti lídru tabulky Robousům. Na nejlepšího hráče soupeře Halásze, který už nastřílel asi 60 branek, jsme nasadili dvojci Svoboda, Poláček a kluci se zhostili této úlohy velice dobře. Nedovolili  mu  dostat se k obávaným střelám z dálky a jeho šest branek bylo spíše z dorážek, nebo slabých střel, které Trávníček podcenil.  S tímto soupeřem jsme sehráli velmi dobré utkání a chvílemi jsme byli soupeři vyrovnaným protivníkem. Neubránili jsme se však několika chybám, které soupeř trestal.  Největším problémem byl však asi 70 letý rozhodčí, který byl zřejmě značně posílen alkoholem a ze svého vystoupení udělal opravdu frašku. Nejen, že neznal vůbec pravidla kategorie mladší přípravka, ale z jeho rozhodnutí byli zoufalí nejen všichni hráči ale i všichni, kdo okolo hřiště stáli. Přes nepříznivý výsledek chválím všechny za předvedený výkon. Je vidět, že i s o třídu lepším soupeřem můžeme hrát a kombinovat. Stačí si uvědomit to, co si říkáme v kabině a nebýt na chumlu, zvednout hlavu a přesně nahrát, jako tomu bylo v tomto zápase a hlavně v jeho druhém poločase. Kluci, fakt dobrý výkon. 

 

Chomutice  -  Kopidlno  5 : 1  ( 2 : 1 )

B: Krejčík

Sestava: Svoboda -  Bernard, Machačný, Pekárek, Poláček -  Petr, Drnec, Nemčanský, Krejčík

 

K druhému zápasu jsme nastoupili s o poznání slabším soupeřem Chomuticemi. Když už se nám povedl výkonostně dobrý první zápas, tak jsem zase pokazili ten druhý. Kluci byli asi uspokojeni z pochval za první zápas a k druhému přistoupili úplně jinak. Své udělala i zima, která v Chomuticích vládla, ale ta byla pro oba soupeře stejná. Nedokázali jsme si skoro nahrát a báli jsme se soupeře. Nepřistupovali jsme na těsno k hráčům a místo důrazu jsme volili poklus kolem hráče a čekali jsme až zakončí a tak jsme dostali všechny branky.  Měli jsme i několik dobrých šancí, jednu z nich využil Páťa Krejčík, který byl s Poláčkem a Machačným jediný koho mohu za aktivitu pochválit.  Škoda několika příležitostí, které jsme řešili zbrkle a nedokázali je využít.

Věřím, že v příštích zápasech se dokážeme vrátit k naší hře a velice se těším na víkendová utkání v sobotu v  Kopidlně,  kde přivítáme Miletín a Hořice, se kterými jsme sehráli vyrovnané zápasy.