Fantastický obrat se Starou/Novou Pakou B

26.09.2011 09:46

Kopidlno   :   Stará/Nová Paka A    0  :  6   (0 : 3)

Branky: Buřič 4x, Kříž, Valeš

Sestava: Svoboda(Trávníček)- Bernard, Poláček, Pekárek, Machačný - Drnec, Petr,Nemčanský, Krejčík

 

V prvním domácím dvojutkání jsme hostili spojené celky Nové a Staré Paky které hrají jako Nová/Stará Paka A a B.  Z předešlých zápasu a výsledků jsem věděl, že nás nečeká nic lehkého, ale věřil jsem, že jestli k zápasům kluci přistoupí jako v posledních utkáních můžeme sehrát s těmito mužstvy dobré zápasy.

V prvním zápase nás čekalo o trochu lepší a vyzrálejší „Ačko“, které ve svých řadách mělo velmi dobré a vyzrálé hráče. Naši kluci však soupeře téměř celý první poločas drželi daleko od naší branky a hráli opravdu velice dobře a drželi nerozhodný výsledek. Až v posledních dvou minutách jsme dostali tři branky a poločas skončil 0:3. V začátku druhé půlky jsme byli opět aktivní, ale téměř jsme neohrozili branku velmi dobře bránícího soupeře a obdrželi další tři branky a prohráli tak 0:6. V zápase jsme dělali dost chyb a hlavně někteří hráči neplnili dané úkoly a nedrželi si svá postavení. Přesto to byl dobrý výkon a v konečném hodnocení jsem spokojen.

 

 

Kopidlno   :   Stará/Nová Paka B   3  :  2   (0 : 2)

Branky: Bernard 2x, Pekárek - Entner, Žlab

Sestava: Svoboda(Trávníček)- Bernard, Poláček, Pekárek, Machačný - Drnec, Petr,Nemčanský, Krejčík

 

Druhý zápas jsme sehráli s týmem „B“ kde nejdůležitějším  úkolem bylo nenechat střílet hráče s číslem 8 Entnera, který svou postavou „páťáka“ a velmi tvrdou střelou válcuje své protihráče a rozhoduje utkání. Kluci v tomto utkání byli opravdu výborní a tentokrát si vzali naše rady k srdci a plnili své úkoly a tím eliminovali největší hrozbu soupeře,  hráče s číslem 8. Na našich klucích byla znát i dobrá kondice, kdy vydrželi celý zápas makat,a soupeř  ke konci odpadal.  Zápas nám začal velice smolně kdy střelu Žlaba , která se odrazila od tyče, si  nešťastně srazil hlavou do vlastní sítě Svoboda. Do přestávky jsme ještě jednou inkasovali od Entnera a poločas jsme prohráli 0:2. Přesto jsme měli i několik šancí, první gól Pekárka nebyl uznán pro přerušení hry, kdy měla být ponechána výhoda, následovala penalta, kterou  trestuhodně zahodil Bernard. V zápětí jsme měli další šanci kdy střelu  Pekárka, která poskakovala na brankové čáře, jsme nedokázali dotlačit do branky.   Druhý poločas navázal na konec  prvního poločasu a patřil již jen domácímu mužstvu. Vytvořili jsme si tlak a soupeře jsme k ničemu nepustili. Bernard své zaváhání z neproměněné penalty napravil nejen svou bojovností v obraných řadách,  ale i dvěma brankami, kterými srovnal skóre na 2:2  a alespoň bod za remízu a následné penalty byly na dosah.  Mohli jsme jít i do vedení z přímého kopu, který  jsme však uspěchali a skončil uprostřed branky v náručí brankáře. V poslední minutě jsme však dokonali obrat, když celá čtyřka si perfektně nahrála, Bernard prošel podle čáry obranou  a  kolem brankaře přihrávkou vybídl ke skórování před brankou volného Pekárka, který svou velkou šancí nepohrdl a do prázdné branky rozhodl o naší výhře  3:2.

 

Za tento zápas patří všem hráčům velký dík a pochvala, všichni bojovali, nebáli se větších kluků, byli důrazní a chtěli hrát fotbal. Dokázali otočit nepříznivý výsledek z 0:2 na 3:2. Jsem velice spokojen s předvedenou hrou a bojovností od všech hráčů. Poděkování patří i všem fanouškům maminkám a tatínkům za perfektní diváckou kulisu.  Děkuji také rozhodčím Černovskému a Zaryckému za odpískání obou zápasů.