Na domácím hřišti se nám vyhrát nepovedlo

29.04.2012 15:07

 

 

Kopidlno - Robousy  1: 7 (1:2)

Sestava: Trávníček - Drnec, Poláček, Honzík, Petr, Nemčanský,  Pekárek, Machačný

Branka Kopidlna: Nemčanský

 

 NA domácí turnaj jsme nastoupili plní sebevědomí z vydařeného turnaje v Jičíně.Tak tomu odpovídal i první poločas proti  týmu robous, kde jsme dokázali uhlídat HAlásze, který nám vstřelil jen dvě branky v prvním poločase a kluci všichni bez vyjímky makali, napadali a snažili se nahrávat a nezbavovat se balónu. Tímto způsobem se nám podařilo hrát s Robousama vyrovnaný zápas a měli jsme i šance na vyrovnání po brance Nemčankého. Nedovedu si vysvětlit jak za 5 minut přestávky kluci od všeho z prvního poločasu ustoupili a začali se zbavovat balónů a být zase zbrklí a nedůrazní. Proto nám v druhém poločase Halász nasázel další tři branky a přidal se k němu dvěma brankami Stehlík a  po vyrovnaném prvním poločase jsme  prohráli 1:7.

 

 

 

Kopidlno - Chomutice  1 : 8  (1:6)

Sestava: Trávníček(Pekárek) - Drnec, Poláček, Honzík, Petr, Nemčanský,  Pekárek(Trávníček), Machačný

branka Kopidlna  - Drnec

 

K druhému zápasu jsme nastoupili proti Chomuticím a prvních pět minut jsme měli převahu, ale po vstřelení branky Drncem jsme opět začali polevovat v plnění daných úkolů a začala flákaná a holomajzna a soupeř rychle zápas otočil na poločasových 1:6. Do druhého poločasu jsem udělal jednu změnu, kdy jsem nechal ulevit od nevydařených zákroků nešťastného Trávníčka a nechal ho zparvit si chuť v poli. Do branky šel Pekárek. Druhý poločas jsme sehráli v duchu toho prvního ze zápasu s Robousy a inkasovali pouze dvě branky a byli jsme soupeři nebezpeční a měli i několik šancí nebo náznaků šancí. kluci si lnili hlavně obrané úkoly a nadechovali se k brejkům, které musel hasit velmi rychlýMiščí.  Zápas jsme prohráli v prvním poločase a celkově tak 1:8.

 

Závěrem. Oba zápasy měly dvěrůzné  roviny dvou důzných poločasů. Patrně ztráta koncentrace nebo nevím co zapříčiní takový obrat ve výkonu jednotlivých hráčů. Mohu je pochválit za první poločas prvního a druhý poločas druhého zápasu, kdy hráli přesně to co od nich chci a co oni umí. TAkto bychom se chtěli prezentovat.  Věřím, že v Miletíně navážeme na tyto poločasy a sehrajeme alepoň jedno celé utkání v tomto duchu.  Kdo mě velice překvapil a byl tento víkend nejlepším hráčem našeho mužstva byl Jarda Machačný, kteréhý udržel koncentraci po celé dvě utkání a odehrál své dva nejlepší zápasy své kariéry. OStatní chválůím za dva poločasy obou zápasů.  V úterý trénink není a ve čtvrtek zapracujeme na tom, kde nás bota tlačí.