Nejlepší výkon posledních dvou sezón proti Robousům a Podhradí

30.09.2012 09:45

Kopidlno - Podhradí   10 : 0  ( 6:0 )

Sestava: Trávníček - Drnec, Petr, Machačný - Pekárek, Nemčanský, Šádek

Branky: Drnec 4x, Pekárek 3x, Nemčanský 2x, Petr

 

 

První zápas jsme začali proti nováčku soutěže, který přijel pouze se čtyřmi hráči. Samozřejmě jsme souhlasili, aby mohli posílit o jednoho hráče od mužstva Libáně a mohli odehrát důstojné utkání. Na hráčích Podhradí bylo znát velké zlepšení, čemuž přispěl i hráč z Libáně, ale na naše kluky prostě nemají. Dnes jsme začali od první minuty velice dobře a  brankou Drnce jsme se dostali do vedení již v první minutě. Druhou  branku přidal Nemčanský a odstartoval ostřelování branky Podhradí. Další dvě branky přidal Pekárek, a dvě ještě Drnec. Poločas jsme vyhráli sice 6:0, ale k úplné spokojenosti chyběl klid a přesnost v koncovce, kdy jsme po samostatných únicích nastřelovali dobrého brankáře Podhradí. Po přestávce přidali ještě po jedné brance Pekárek, Drnec, Nemčanský a Petr. Zápas jsme vyhráli jednoznačně 10:0, ale mohlo to být klidně 20:0, kdyby jsme proměnili jen ty 200% šance. Za zmínku stojí i dobrý výkon benjamínka Šádka, který se ničeho nebojí a vletí i do vysokého výkopu brankáře pěknou hlavičkou. Všechny  chválím za nasazení a bojovnost. Byl to velmi dobrý výkon.

 

Kopidlno - Robousy  2 : 3  ( 2:2 )

Sestava: Trávníček - Drnec, Petr, Machačný - Pekárek, Nemčanský

Branky: Pekárek, Machačný

 

Druhý zápas nás čekal suverén soutěže Robousy, který v současně hrajícím prvním zápase porazil Libáň 7:0. Věděli jsme, že to nebude lehké, ale kluci v tomto zápase předveli fantastický výkon na hranici svých možností. Celé utkání jsme Robousům byli vyrovnaným soupeřem. Sice jsme jako první inkasovali na 1:0, ale během minuty jsme vyrovnali, když po zatažení balónu Drncem a nahrávkou před branku v závaru vletěl nečekaně do chumlu Pekárek a nekompromisně ranou pod víko srovnal na 1:1.  Pokračoval velmi pěkný fotbal z obou stran ve velkém tempu a nasazení, přihrávky, individuální akce a bojovnost byly hlavním kořením tohoto zápasu. Bohužel jsme opět inkasovali a prohrávali 2:1. Vedení si Robousy příliš dlouho neužili, protože po nádherné akci Nemčanského, který zatáhl balón po levé straně vykličkoval před branku a předložil Machačnému, druhý jmenovaný prudkou plackou nahoru k tyči nedal brankáři šanci a bylo opět srovnáno. Robousy si nevěděli rady, najednou trenéři měli se vším problém, s tím, že píská trenér Kopidlna (Janáček), který však řídil zápas naprosto férově, přesně tak, jak by to v této kategorii mělo vypadat. Měli jsme i další šance, kdy těsně vedle pálil Drnec a některé šance byly zblokovány. K vydění byly i parádičky v podání Machačného, který, jak by řekl pan Bosák, nechal nejlepšího hráče Robous třikrát stahovačkou vystoupit z přepravy a pak ještě kvalitně přihrál. Jedna malá chybka v obraně však  znamenala další vedení Robous na 3:2 asi dvě minuty před koncem. Ještě jsme bojovali a snažili se vyrovnat, kdy šanci ještě měl Drnec, který se probil mezi třemi u branky, ale přesně zakončit už nedovedl a Robousy už vítězství udrželi.  Zápas skončil 3:2 pro Robousy, ale pro nás byli vítězové naši kluci, za výkon který předvedli. Robousy ač měli 5 hráčů na střídání, celý zápas odehráli s pěti, tak moc se báli o výsledek.

 

Závěrem: první zápas velmi dobrý výkon proti slabému soupeři, chyběla přesnost a klid v koncovce. Druhý zápas byl to nejlepší co kluci za poslední dvě sezóny předvedli a to všichni bez vyjímky. Celý zápas všichni bojovali v plném nasazení, nahrávali si,  pěkně kličkovali a používali vše co na tréninkách trénujeme. Moc děkuji za předvedený výkon, fotbal se musel všem divákům líbit a byl po zásluze odměněn pozápasovým aplauzem. Největší radost z toho však máme my trenéři, když vidíme co kluci dokáží a co si z tréninků přenesou do zápasu. Jsem rád že dokážeme dva víkendy zasebou udržet stejnou výkonnost a ještě se zlepšovat.