Neproměněné šance nás stáli vítězství nad prmními Robosy

28.05.2012 13:05

Robousy - Kopidlno  5 : 2   ( 1:0 )

setava:Trávníček -  Poláček, Honzík, Drnec, Machačný, Pekárek, Nemčanský

branky: Drnec 2x

 

Tento zápas mohl hodně napovědět o příští sezóně neboť domácím chyběl nejlepší střelec Halász a to bylo také vidět na samotné hře. Celý první poločas jsme byli lepším týmem a na naší polovinu jsme soupeře pustili jen jednou. Ten však svoji šanci, ač byla hodně náhodná a šťastná využil. Naši hráči však měli velkou převahu a mohli jsme nejméně 4x skórovat. Jen chybělo lepší zakončení. V druhém poločasu polevili hráči kteří by měli mužstvo táhnout už přesto, že jsou nejstarší a  na hře to bylo znát a soupeř čtyřmi brankami rozhodl o výhře. Závěrečný tlak našich kluků vedl jen ke dvěma brankách Drnce. Celkově však výkon našich hráčů beru velmi pozitivně, hlavně ti mladší začali makat a bojovat a to je moc dobře do další sezóny.

 

Chomutice - Kopidlno  5 : 2 (3:0)

setava:Trávníček -  Poláček, Honzík, Drnec, Machačný, Pekárek, Nemčanský

branky: Drnec, Machačný

 

Tento zápas měl podobný průběh jako ten první, ale třikrát jsme v prvním poločase inkasovali a to dvakrát uplně zbytečně. Ve druhém poločase jsme se více tlačili dopředu a bylo to znát i v koncovce, kdy jsme snížili na 4:1 Drncem a na 5:2 upravil prvním mistrovským gólem kariéry Machačný. Branek mohlo být více na obou stranách, vázla opět koncovka. Musíme se naučit proměňovat vyložené šance a to střelou vedle brankaře a né do něj. 

 

Celkový dojem z obou zápasů je dobrý. Musíme ještě zapracovat na bojovnosti a přestat se bát soupeře. To je náš největší problém.