25 góly jsme rozhodli o konečném 7 místě

12.06.2011 10:51

 

Jičíněves A  -  Kopidlno    2 : 13     (1:5)

Branky: Vaníček 2x - Schlesinger 4 x , Novák 4 x, Kulhánek 4 x, Masák

 

Sestava: Svoboda -  Masák, Novák, Kulhánek, Schlesinger, Bernard

 

 

Miletín  -  Kopidlno   1 : 12    (1:4)

Branky : Kulhánek 3x, Bernard 3x, Novák 2x, Svoboda 1x, Schlesinger 1x, 2x vlastní

Sestava: Masák - Svoboda, Bernard, Schlesinger, Novák, Kulhánek 

 

K těmto zápasům jsme měli v úmyslu nasadit jen ty nejstarší hráče ročníků 2002-2003. Pro zranění nemohl do 2  turnaje  o konečné pořadí zasáhnout Štěpán Sochor a bez omluvenky se nedostavil Radovan Marek. Aby jsme měli alespoň jednoho na střídání,  byl na posledí chvilku povolán Jenda Bernard. Tato setava byla asi to nejsilnější, co v kádru máme a bylo to na obou zápasech znát. Pod taktovkou Jardy Janáčka  jsme v prvním zápase  Jičíněvsi  vzali vítr z plachet během prvních dvou minut,  kdy jsme lehce vedli 3:0 a poločas vyhráli 5:1 O přestávce jsme kluky nabádali k větší kombinaci a přehledu ve hře, vyzkoušení si kliček a různých parádiček, což se v druhém poločase projevilo několika pohlednými akcemi,  kterým musel tleskat i soupeř a to hlavně akci, kdy si kluci perfektně rozebrali soupeře a vždy z druhého doteku  nahrávali svým spoluhráčům a když už se v přihrávkách všichni vystřídali a soupeř běhal bez balónu,  skórovali jsme do prázdné branky. V druhém poločase jsme přidali ještě 8  branek a vyprovodili jsme  domácí výpraskem 13:2.

 

K druhému zápasu si šel zahrát do pole David Svoboda a do branky se vrátil Radek Masák a vyzkoušeli jsme hru brankáře převážně nohama a chvilkama to vypadalo jako na futsale,  kdy všichni naši hráči včetně brankáře byli na polovině soupeře a kombinovali až k zakončení. Poločas jsme vyhráli v pohodovém tempu 4:1 a v druhém poločase jsme přidali opět 8 branek a vyhráli 12:1.  To jsme ještě neproměnili snad deset dobrých příležitostí. Soupeřům jsme nedovolili vůbec nic, pokryli jsme jejich klíčové hráče a tím si už s předstihem vybojovali konečné 7 místo v tabulce, bez ohledu na to jak turnaj dopadne v Miletíně. O to víc nás může mrzet prohraný a ztracený zápas z Libáně, kde by jsme mohli bojovat o 4 místo. 

 

Pro mě osobně má větší váhu předvedená hra, a to jak se kluci zlepšili, než konečné pořadí. Všichni udělali ohromný pokrok. Za oba zápasy klukům děkuji. Byl to parádní výkon.