Porazili jsme doma Libáň a Milíčeves na Chomutice jsme nestačili

27.05.2013 11:57

Kopidlno - Chomutice  2 : 6  (1:5)

Sestava: Kinclová - Trávníček, Drnec, Petr, Machačný, Nemčanský, Pekárek, Kosinová

Branky: Drnec, Nemčanský

 

Po minulém vzájemném zápase jsem čekal vyrovnaný zápas. Bohužel jsme v začátku zaspali a byli nedůrazní v osobních soubojích a dovoli soupeři snadno skórovat. Teprve za stavu 4:0 se nám podařilo snížit. Druhý poločas byl již lepší a k vidění byla nádherná kombinace našich hráčů, která vedla ke snížení na konečných 2:6. Bohužel nám nevyšel první poločas a zbytečný respekt před soupeřem vytvářel prostor pro nebezpečné střelce Bergmana a Miščího, kteří to potrestali. Pochvala za pohledné akce v druhém poločase. 

 

Kopidlno - Miličeves  5 : 1  (2:1)

Sestava: Trávníček- Drnec, Petr, Machačný, Nemčanský, Pekárek, Kosina

Branky: Drnec 2x, Pekárek, Nemčanský, Petr

 

 

Tak na poslední pokus se nám letos podařilo porazit Milíčeves, i když jsme to měli ulehčeno absencí nejlepšího hráče soupeře Bílka. Ale kluci si zaslouží pochvalu za toto utkání, které herně ovládli a měli i další šance ke skórování. Skóre otevřel po rychlém úniku po straně a tvrdé střele Pekárek. Další Branku přidal nekompromisně Nemčanský pod víko soupeřovi branky. Soupeř sice do poločasu snížil, ale to bylo z jeho strany vše. Dnec dvěma brankami dodal našemu týmu klid a k němu se přidal ještě Jan Petr. Výhra 5:1 je zcela zasloužená. Skórovat mohl i Adama Kosina, ale v poslední chvilce o balón přišel. Výborný výkon všech hráčů.

 

Dohrávka

Kopidlno - Libáň  6 : 3 (3:2)

Sestava: Trávníček- Drnec, Petr, Machačný, Nemčanský, Pekárek, Kosina

branky: Nemčanský 4x, Drnec, Petr

 

Třetím zápasem v jednom dni byla dohrávka s Libání. Kluci byli již trochu unaveni a jelikož se nám zranila Sárka Kinclová a nedorazil Šádek, kluci si v tomto počtu s dvěma  hráči na střídání museli vystačit.  Začali jsme perfektně a z prvního útoku jsme vstřelili první branku utkání a ujali se vedení. Pak jsme přidali další dvě a mohli jsme v poklidu hrát svoji hru. Pak soupeř z penalty snížil a v závěru upravil na 3:2. Druhý poločas jsme však zvládli a přehráli jsme soupeře týmovým nasazením. Některým hráčům  už v posledních minutách docházely síly, ale kluci to zvládli a vyhráli tak jednoznačně 6:3.

 

Závěrem: Z posledních 7. utkání jsme získali 16 bodů z 21 možných, což je výborné, lepší je však to, jak se kluci v průběhu sezóny zlepšují a to hlavně ve zplepšení kombinace. Zlepšení nastalo i u našich brankářů Kinclové a Trávníčka, což se pak odráží i na skóre.