Předpřípravka porazila doma Milíčeves

06.10.2012 13:41

Kopidlno - Milíčeves  8 : 6

Naši kluci nastoupili v sestavě: Adam Kosina, Franta Vlček, Erik Kosina, Ondra Rozsypal, Šimon Joukl, Jirka Šádek, Tonda Zikmund a Danek Kořínek.

Našimi úspěšnými střelci se stali - Jirka Šádek 4, Ondra Rozsypal 2, Fanda Vlček a Adam Kosina po 1

 

Tak a máme po druhém přáteláčku naší předpřípravky, jenž jsme sehráli na domácím hřišti v úterý 25.9.2012 se stejně starým týmem z nedaleké Milíčevse.

 

 

Chlapci začali velice dobře a po čtyřech rychlých gólech jsme šli do v vedení 4 : 0. Ale jak rychle jsme góly dali, tak stejně rychle jsme je i inkasovali a po první části byl stav 4 : 4. V druhé patnáctiminutovce to byl vyrovnaný souboj, kdy našim klukům se nedařilo přejít přes jedinou hráčku soupeře, ale i přes brankáře. V této části jsme mi i soupeř dali po gólu a stav byl tak stále vyrovnaný 5 : 5. V poslední patnáctiminutovce kluci zabrali a po třech vstřelených gólech a jednom inkasovaném jsme tak zvítězili v konečném součtu 8 : 6.

 

Našim klukům i soupeři z Milíčevse děkujeme za předvedený výkon. Taktéž děkujeme rodičům a prarodičům za pěknou domácí kulisu, kterou hoši ocenili závěrečnou děkovačkou.

 

Vladislav Kosina