Temtokrát jsme Libáň neporazili

01.10.2011 13:29

Sokol Libáň B  -  Tj Kopidlno  3  :  0   ( 3  :  0 )

Sestava: Svoboda, Trávníček - Bernard, Poláček, Pekárek, Machačný - Petr, Drnec, Nemčanský, Krejčík

K prvnímu zápasu jsme nastoupili s cílem zopakovat předešlé výkony z posledních dvou turnajů. Proti stejně silnému soupeři jsme se měli prosadit i střelecky a zahrát si pěkný kombinační fotbal. Ale opak byl pravdou a kluci byli tentokrát opravdu špatní. Nenahrávali si, nevěděli kde má kdo být a co tam má kdo dělat. Proto jsem si v tomto zápase vytvořili velice málo gólových příležitostí, které jsme špatně řešili,  ani jednou neskórovali a soupeř zásluhou jediného hráče, který zde hrál fotbal,  nás porazil 3:0.

 

Sokol Libáň A  -  Tj Kopidlno   6  :  2  ( 4 : 1 )

Branky: Laskoš 6x - Daniel Pekárek, Jan Bernard

Sestava: Svoboda, Trávníček - Bernard, Poláček, Pekárek, Machačný - Petr, Drnec, Nemčanský, Krejčík

 

V druhém zápase nás čekal o poznání těžší soupeř Sokol Libáň A, jehož dva hráči hráli již v loňském roce vyšší krajskou soutěž. Mezi zápasy jsem kluky nabádal k většímu důrazu, bojovnosti a hlavně zlepšení  přihrávky a naběhnutí. I když výsledek 6 : 2 hovoří téměř jasně o převaze soupeře, na hřišti to tak nevypadalo. Kluci do zápasu vlétli a napadali hráče soupeře, konečně si naběhli tam kam měli a začali hrát to co je zdobilo v Hořicích nebo doma proti Pace. Kombinace přihrávek, bojovnost a nasazení, jen tak jsme drželi krok se soupeřem. Nejprve jsme inkasovali od Laskoše  tvrdou ranou z půlky hřiště, ale zásluhou Pekárka, který prostřelil k tyči libáňského brankáře  jsme vyrovnali na 1:1. Laskoš nás však prostřelil i v dalších třech případech a do poločasu to bylo 4:1. Druhou půlku jsme začali náporem a v druhé minutě jsme mohli Bernardem snížit, ale ten po průniku trefil jen boční síť. V další mitutě vybídl ke skórování Machačného, který dobře zakončil,ale trefil jen tyč libáňské branky. Ve třetí minutě zase Bernard v úniku ,  ale brankář střelu kryl. V páté minutě už to však vyšlo a Jenda Bernard snižuje na 4:2. Pak se do dvou příležitostí dostal Patrik Krejčík, který tváří v tvář brankáři neproměnil a  v zápětí  špatně vyběhl na vysoký balón dosud výborně chytající  Trávníček a Laskoš dal svůj 5. gól.  V deváté minutě pak stejný hráč uzavřel skóre zápasu na  6:2. I když se kluci nadále snažili, snížit se nám již nepovedlo.

 

Závěrem bych  chtěl kluky pochválit  za předvedený výkon v druhém zápase, takto si představuji naši hru a takto by jsme měli hrát všechny zápasy. Škoda, že ty první zápasy tak nezvládáme a pomaleji se rozjíždíme.

 

V úterý ani ve čtvrtek trénink není ve středu se hraje v Kopidlně zápas s FTJ Milíčeves do 17:00 hodin sraz v 16:00.