Vložené kolo v Bříšťanech = dobrý výkon a tři body

22.09.2011 10:02

Bříšťany  -  Kopidlno   0  :  5    ( 0  :  3 )

Sestava: Trávníček - Bernard, Svoboda, Machačný, Pekárek - Krejčík, Drnec, Nemčanský, Poláček, Petr

Branky: Bernard 3x, Krejčík, Nemčanský

 

 

Ve středu 21.9.2011 jsem podle mne i mnohých dalších měli sehrát nesmyslné vložené kolo v odpoledních hodinách na hřišti nejvzdálenějšího mužstva v Bříšťanech. Nerozumím tomu, proč děti prvních a druhých tříd musí hrát tato vložená kola a tento zápas nebyl zařazen na konec sezóny. Jet si  nějakých 40 km zahrát 2 x 15 minut a následný příjezd těchto dětí v podvečerních hodinách není nic příjemného jak pro ně samotné tak i  pro rodiče.  Ale to je spíš otázka pro okresní fotbalový svaz.

K zápasu jsme přijeli v kompletní sestavě a jeden jediný zápas, který nás čekal, nám velel vložit do zápasu všechny síly, které dětem po celém dni zbyly. Kluci jsou však v dobré kondici a k zápasu přistoupili dobře.

Vzhledem k tomu, že jsme nastoupili proti poslednímu mužstvu v tabulce, které nezískalo ještě ani bod, věřil jsem, že by jsme na tomto hřišti mohli bodově uspět. Více mě však zajímalo, zda kluci zopakují výkon z Hořic, kde hráli velmi dobře.  V brance nastoupil Tomáš Trávníček a počínal si s mála příležitostmi, které jsme soupeři dovolili s velkým přehledem, a vychytal první nulu.  Vytvořili jsme dvě vyrovnané čtyřky, kdy jejich složení je asi v současné době optimální a bylo to na hře vidět. Obě čtyřky se gólově prosadili a obě předvedli perfektní výkon, jak v přehledu ve hře, tak v přesnosti přihrávky, náběhu a všem co k fotbalu patří. Kromě jedné chybičky, kterou však Trávníček zlikvidoval, kluci hráli opravdu výborně a tím zopakovali výkon z Hořic. Soupeře jsme přehráli ve všech směrech. Hattrickem se blýskl Jenda Bernard a po perfektní nahrávce Drnce a Petra skorovali také Krejčík a Nemčanský.  Konečné skóre mohlo být ještě výraznější, ale neproměnili jsme ještě spoustu dobrých příležitostí, na čemž se budeme v tréninku muset zaměřit. Jinak všechny hráče chválim za předvedený výkon. Jen tak dál.

 

V sobotu hrajeme doma v Kopidlně a na hřišti je  sraz v 9:00 hodin. Je potřeba umýt kabiny a přichystat hřiště, takže bych poprosil kdo z rodičů ještě neuklízel a má čas, tak ať přijít dřív pomoct.