Vyrovnané zápasy a Miletínem a Hořicemi body opět nepřinesly

16.10.2011 18:39

TJ Kopidlno - SK Miletín   3  :  4  (0:1)

B: Drnec 2x, Bernard - Jalový 3x, Machačka Š.

Sestava: Trávníček - Bernard, Svoboda, Krejčík, Pekárek - Nemčanská, Drnec, Pláček, Petr

 

Na tento víkend jsem byl velice zvědavý. Měli jsme změřit síly se soupeři, se kterými jsme sehráli minulé zápasy velmi dobře a věřil jsem, že čtvrteční zápas kluky k dobrému výkonu nabudil. Moje očekávání se potvrdilo a kluci proti Miletínu odehráli velice kvalitní utkání, kde nám chybělo i trochu štěstí a měli jsme také smůlu. Jako obvykle jsme se nevyvarovali dvou hrubých chyb, kdy si Trávníček vhodil roh do branky a další hrubku Bernarda kličkou před naši branku soupeř potrestal. Oba hráči však v dalších fázích zápasu chyby napravili. Trávníček chytil dvě velké šance soupeře a Bernard vstčil krásnou branku , kdy vystřelil rychle po kličce. Toto nezvládají i někteří hráči mužu.  Dvěma průniky a brankami se blýskl Tomáš Drnec. Za aktivitu a hru dopředu družstvo zaslouží 1*, bohužel děláme moc chyb v obraně a to soupeř potrestal. Výkon všech hráčů však hodnotím jako nadstandartní.

 

 

Tj Kopidlno - Jiskara Hořice  2  :  5  ( 2 : 4)

B: Bernard, Krejčík - Havelka 2x, Machačka, Chládek, vlastní 

Sestava: Trávníček - Bernard, Svoboda, Krejčík, Pekárek - Nemčanský, Drnec, Pláček, Petr

 

Druhý zápas nás čekal ještě kvalitnější soupeř z Hořic. Do zápasu jsme vstoupili opět chybou a prohrávali 0:1, ale dvěma brankami Krejčíka a Bernarda jsem stav otočili na 2:1.  Soupeř se prosadil o dvě minuty později a vyrovnal na 2:2. Pak jsme začali být pasivní a nesoustředění a v  posledních dvou minutách jsme dvakrát inkasovali, když Trávníček vykopl na prvního hráče, který byl z Hořic a ten mu balón vrátil zpět do branky a další nedorozumění před brankou skončilo vlasním brankou Poláčka, poločasových 2:4 bylo tedy zasloužené a my jsme potřebovali hodně věcí zlepšit. V druhém poločase si kluci vzali má slova k srdci a zase začali plnit to, co jsme si řekli. Hlavně první čtyřka zahrála druhý poločas perfektně, na souhru Krejčíka s Bernardem byla radost se dívat. Snaha však ke vstřelení branky nevedla a v závěru jsme inkasovali na konečných 2:5. 

 

Závěrem: Z obou zápasů jsme v celkovém hodnocení spokojen pouze první poločas s Hořicemi se nám moc nepovedl, ale ostatní tři poločasy jsme sehráli opravdu dobře a všem hráčům patří za předvedený výkon pochvala. V sobotu odjíždímě k poslednímu zápasupodzimní části do Milíčevse s týmenm Bříšťan.