Z Hořic nevezeme ani bod, za to dobrý pocit ze super výkonu

18.09.2011 09:00

Miletín  :  Kopidlno       5  :  3   ( 2 : 0 )

 

Sestava: Svoboda (Trávníček): Poláček, Bernard, Machačný, Pekárek, Drnec, Krejčík, Petr, Nemčanský

branky: Bernard 2x, Krejčík

 

Do Hořic jsme zajížděli s tím, že by jsme se mohli poprat o body s mužstvem SK Miletín, který má tým asi stejně vyrovnaný jako náš, a pokusit se zdorovat dobrému mužstvu Hořic. Hlavně pak vylepšit tragický výkon ze čtvrtečního přáteláčku s Bousovem.   Provedli jsme trochu změny v sestavě a vytvořili dvě vyrovnané čtyřky s jasnými pokyny pro hráče, co se týče rozestavení, zahrávání standardních situací a vhazování.

K prvnímu zápasu kluci přistoupili velice dobře a hráli přesně to, co umí a to, co jsme jim před zápasem řekli. Všichni si pečlivě plnili dané úkoly a pokyny a bylo to znát na naší hře. Nevyvarovali jsme se však dvou chybiček, kdy jsme pokazili rozehrávku vzadu a dvakrát nás soupeř potrestal a poločas jsme prohráli 2:0. Kluci však zabrali a opravdu pohlednými akcemi, kterým nechyběla myšlenka, přihrávka a kombinace jsme byli Miletínu více než vyrovnaným soupeřem. Dobře zachytali oba brankáři Svoboda s Trávníčkem. Po super výkonu jsme nakonec nešťastně prohráli 5:3 po brankách Bernarda, který se trefil 2x a Krejčíka.

 

 

Hořice  :  Kopidlno  5  :  4    ( 3 : 1 )

 

Sestava: Svoboda (Trávníček): Poláček, Bernard, Machačný, Pekárek, Drnec, Krejčík, Petr, Nemčanský

Branky: Bernard 2x, Poláček, Krejčík 

 

V druhém zápase nás čekal trochu silnější soupeř, který má ve svých řadách dva tři střelce a velmi dobré hráče. Obával jsem se přístupu našich hráčů, protože vždy, když jsem je v minulosti pochválil za první zápas, druhý už takový nebyl. Kluci však na soupeře vlétli a prvních 6 minut soupeře zatlačili před jejich branku. Náš tlak vyvrcholil parádním dloubákem do šibenice z kopačky Dana Poláčka a ujali jsme se vedení. Do poločasu jsme však vedení neudrželi a v závěru poločasu inkasovali a prohráli poločas 3 : 1. To však kluky nabudilo ještě k většímu nasazení a výkonu a brankou Bernarda a Krejčíka jsme vyrovnali na 3:3. Vzápětí jsme však znovu dvakrát inkasovali a stihli jen snížit na konečných 5:4 z kopačky Bernarda.  Prohra je za předvedený výkon sice nespravedlivá, ale tak už to ve fotbale někdy chodí.

 

Závěrem: Sice jsme do tabulky nezískali ani bod, ale na to já ani Jarda nekoukáme. Pro nás je důležitý výkon hráčů, jejich přístup a aplikace herních činností, které kluci z tréninku převedou do zápasu. V tomto směru můžu být naprosto spokojený. Kluci podali v tomto složení, hráčů ročníku 2003-2005, nejlepší výkon za dobu co jsme začali s fotbalem. Jestli jim to vydrží a takový výkon zopakují v dalších zápasech, dostaví se i body do tabulky.  Všechny hráče chválím za předvedený výkon. Musíme však na sobě ještě hodně pracovat, proto je účast na trénincích nutná.

 

Trenér