Ze Staré Paky vezeme 5 bodů

27.05.2013 11:57

Kopidlno – N/S Paka B  4 : 3

 

Sestava : brankářka: Kinclová - Machačný, Drnec, Němčanský, Trávníček, Petr, Rozsypal, Šádek, Daněk, Kosina

Branky : Drnec – 3x, Němčanský - 1x

 

V dohrávce jsme zajeli na hřiště do Staré Paky. V prvním zápase jsme nastoupili proti B týmu soupeře. Zápas nebyl nijak jednoduchý a počasí nebylo příznivé. Déšť a zima byla na našich borečcích vidět a proto bylo snahou všechny prostřídat, aby byly v pohybu. I přes toto nepříznivé počasí měli všichni chuť hrát a být platným hráčem týmu. Všichni táhli za jeden provaz a na konci zápasu jsme se mohli radovat z vítězství.

 

 

 

Kopidlno – N/S Paka A  4 : 3  po penaltách

 

Sestava : brankářka: Kinclová - Machačný, Drnec, Němčanský, Trávníček, Petr, Rozsypal, Šádek, Daněk, Kosina

Branky: Drnec – 2x, Němčanský - 1x

Proměněné penalty: Petr, Drnec, Němčanský

 

V druhém zápase jsme se střetli s A týmem soupeře. Věděli jsme o soupeřově síle a bojovnost byla namístě. Přesto jsme se nevyvarovali drobných chyb a před koncem zápasu jsme prohrávali o gól. Ale stejně jako proti Hořicím tým zápas nezabalil a na konci zápasu ještě v sobě kluci sebrali poslední síly na nejkrásnější akci zápasu, kdy po vybojovaném balonu na naši půlce Němčanský potáhl balon po pravé straně a centrem před soupeřovu branku balon předložil Drncovi, který nezaváhal a vyrovnal. V penaltovém rozstřelu naši kluci zachovali chladné hlavy a všichni své pokutové kopy proměnily.

Pochvala patří celému týmu a zvláště Sáře, která i přes prokřehlé tělo vytáhla několik zákroků, které týmu značně pomohli.

 

Ladislav Kosina - trenér