domácí vložené kolo proti N/S Pace na výbornou

20.09.2012 10:22

Kopidlno - Nová/Stará Paka B   4 : 0  (3:0)

sestava: Trávníček - Petr, Machačný, Nemčanský - Drnec, Pekárek, Šádková,Kosinová

branky: Drnec 4x

 

První domácí miniturnaj v této sezóně jsme zahájili v deštivém počasí proti týmům Staré a Nové Paky hrající pod N/S PAKA A a B. Tentokrát  jsme udělali změny v sestavě a našeho ostrostřelce a dosavadního nejlepšího střelce soutěže Tomáš Drnce jsme nasadili do útoku s uzdraveným Pekárkem.  Zápas jsme začali ve velkém stylu, hned po rozehrávce soupeře se dobrým napadáním uvolnil Drnec a bylo to v 5. vteřině 1:0. Opět rozehrávka soupeře a důrazné napadání Pekárka s Drncem a druhý jmenovaný v první minutě zvyšoval na 2:0. O několi pár desítek vteřin později opět důraz před brankou soupeře a Drnec završil v 6. minutě svůj hattrick 3:0. Pak jsme trochu polevili a soupeř začal trochu kousat. Ale tentokrát výborný Trávníček všechny výkopy a střely zdálky kryl. Po poločase jsme se dále tlačili do koncovky a měli další šance, ale jen jsme rozchytali brankáře soupeře. Těsně vedle pálil Machačný, Nemčanský, Drnec  a Pekárek, který pak nastělil i tyč. Na konečných 4:0  upravil opět Drnec.

 

Kopidlno - Nová/Stará Paka A  5 : 4  (3:2)

Sestava: Trávníček - Petr, Machačný, Nemčanský - Drnec, Pekárek, Šádková,Kosinová

branky: Drnec 3x, Nemčanský 2x

 

 

Druhý zápas nás čekal se silnějším soupeřem a to tzv. Novou Pakou a opět jsme se obávali našeho prvního poločasu druhého zápasu, který kluci většinou prospí. Tentokrát ale kluci do zápasu vstoupili stejně, jako do prvního zápasu a hráli výborně od začátku. Zápas  to byl jak na houpačce, nejprve Tomáš Drnec otevřel skóre zápasu a vedli jsme 1:0. Pak Lukáš Nemčanský neodhadl balón a nepochopitelně vztyčil obě ruce a zahrál rukou před pokutovým územím. Brankář soupeře s velkou ránou prostřelil Trávníčka a bylo to 1:1. Vzápětí však zase foukl obraně hostí  Drnec a vrátil nám vedení 2:1. Druhou slabou chvilku si vybral o několik minut později opět Nemčanský, kdy promáchl a hráč hostí běžel sám na Trávníčka a bylo to 2:2. O deset vteřin později jsme však opět vedli, kdy znovu druhým hattrickem dne zvýšil naše vedení na poločasových 3:2 Drnec.  O přestávce jsme se soustředili na vyvarování se chyb a zvýšení důrazu. Drnec si vyměnil místo s Nemčanským, a ten své chyby napravil důrazem a dvěma krásnými brankami, kterými navýšil naše vedení na 5:2, soupeř ještě v zápětí snížil na 5:3 a v poslední již běžící druhé nastavené minutě upravil na konečných 5:4.  V druhém poločase perfektně zahrála naše děvčata, obě holky makaly a bojovaly a nechybělo moc ke vstřelení branky.  Soupeře podržel výborný brankář, který chytil několik dobrých příležitostí našich hráčů.

 

Závěrem: Ještě máme nějaké rezervy v přehledu ve hře, zbrklosti a někdy v nasazení, ale dnes jsme ukázali, že si kluci a holky už umí naběhnout a přesně nahrát, zakončovat i slabší nohou, prosadit se jeden na jednoho a zabrat jeden za druhého. Dnešní výkon byl velice dobrý v nasazení, které některým bohužel  nevydrží oba poločasy nebo zápasy. Přesto doufám, že tento výkon  zopakujeme v sobotu v Milíčevsi. Všehny chválím za nasazení a bojovnost.