Fotbalová sobota v Milíčevsi se nám nepovedla

20.09.2012 10:25

Chomutice - Kopidlno   4 : 3  (3:1)

sestava: Trávníček - Petr, Drnec, Machačný - Pekárek, Nemčanský, Kosinová

Branky: Drnec 2x, Petr

 

První zápas jsme začali dobře a ujali se vedení brankou Petra, jenže opět úřadoval miličeveský rozhodčí a odpískal nesmyslnou penaltu (ruku), která by se nepískala snad ani v mužích. Soupeř srovnal na 1:1. Od tohoto okamžiku jsme byli všude pozdě a bez důrazu. Soupeř přidal do poločasu ještě dvě branky a poločas byl 3:1. Druhá půlka byla o poznání lepší a začali jsme seupeře přehrávat a nakonec se nám dvěma brankami Drnce povedlo vyrovnat.  Mohli jsme jít i do vedení, ale ve vyložené přležitosti netrefil´přesně míč Pekárek (těsně vedle) špatně řešil situaci Drnec(před prázdnou nahrával místo zakončení) a v poslední minutě neproměnil samostatný únik Nemčanský ( těsně vedle) soupeř z protiútoku trestal a tak jsme zápas prohráli 4:3. Pochvalu kluci a Týna zaslouží za prvních 5 minut a druhý poločas, ostatní byla hrůza.

 

 

Milíčeves - Kopidlno  3 : 1  (2:1)

sestava: Trávníček - Petr, Drnec, Machačný - Pekárek, Nemčanský, Kosinová

branka: Drnec

 

Druhý zápas se nám opět nepovedl, chybělo nám nasazení a důraz a větší chuť po vítězství. Tentokrát neměl svůj den ani náš ostrostřelec Drnec a na druhé straně nás porazil jeden hráč soupeře Bílek. V brance nás nepodržel Trávníček, který dostal dva zbytečné góly. K tomuto zápasu se nemá cenu více vyjadřovat byla to největší bída co jsme zatím předvedli, ale i takové zápasy příjdou a musíme si z toho vzít ponaučení.

 

Závěrem: první zápas jsme měli na to odvést si aspoň tři body, ale selhalo zakončení. Druhý zápas by jsme nevyhráli ani kdyby se hrálo celý den. Musíme zapracovat na přihrávce pohybu po hřišti a náběhu to nás v poslední době velice brzdí.