Podhradí jsme přejeli a na Robousy jsme v oslabené sestavě nestačili

12.09.2012 10:09

Kopidlno - Podhradí  11 : 0  ( 8:0)

Sestava: Trávníček - Drnec, Petr, Nemčasný - Machačný, Šádková, Kosinová, Kosina A., Kořínek D. Šádek

Branky: Drnec 4x, Nemčanský 3x, Machačný 2x, Šádek 2x

 

 

Již před prvním zápasem jsme museli trochu improvizovat, jelikož se místo zraněného Pekárka nedostavil k zápasu nominovaný Rozsypal. Ještě, že jezdí na "koukačku" Jirka  Šádek, Adam Kosina a dnes byl i Daneček Kořínek. Poslední tři nerozluční kamarádi, kteří bez sebe odmítají jednotlivě na hřiště nastoupit :-) měli sice dohromady jen dvoje kopačky a jedny chrániče, ale i tak velmi pomohli proti prvnímu soupeři, nováčku soutěže Podhradí. Podhradí přijelo s jedním brankářem a čtyřmi hráči, což nebylo moc, a na týmu bylo hodně znát,že teprve začínají s fotbalem. Jednoznačný průběh zápasu, který však nesplňoval to co jsme chtěli a to, aby si kluci v klidu nahrávali a  hru roztáhli.  Nicméně jsme po dvou minutách vedli 3:0 po brankách Drnce, Šádka a Nemčanského. Když na 4:0 zvýšil Machačný bylo jasné, že zápas v klidu vyhrajeme, proto jsme do týmu začlenili všechny hráče a ty starší trochu šetřili na další zápas. Na hřišti tak nastoupil vedle Honzy Petra naši fotbaloví benjamínci  Kosina, Šádek, Kořínek a i tak jsme soupeře přehrávali. Další branky přidali opět Drnec 2,Nemčanský a  Machačný a poločas byl jednoznačně 8:0. Více prostoru dostávali mladí kluci s holkami Šádkovou a Kosinovou. Obě jmenované se mohli také zapsat do listiny střelců, ale obě nastřelili pouze tyč soupeřovi branky. Další branky ještě přidal Drnec,  Nemčanský a Jirka Šádek, který se perfektně rozehrál. Soupeři jsme nic nedovolili a zápas vyhráli pohodlně 11:0. Šancí jsme však měli daleko vice a musíme zapracovat na koncovce a orientaci před brankou. Chválím především prcky a holky, kteří odehráli své maximum. Starší kluci hráli také velice dobře, ale proti takovému týmu musí předvést více sebevědomý výkon.

 

Robousy : Kopidlno  4 : 0  ( 0:2 )

Sestava: Trávníček - Petr, Drnec(12´Šádek)Nemčanský- Machačný, Kosinová, Šádková

 

Již v minulém kole jsme viděli, že nám nevyhovuje hrát první zápas proti slabšímu soupeři. První poločas druhého zápasu je pak velmi špatný co se týče bojovnosti nasazení a osobních soubojů. Tým Robous by pro nás byl vyrovnaným soupeřem. Samozřejmě jsme začli opět chybou, kdy jsme soupeře poslali na naší branku a bylo to 1:. Pak jsme začali tlačit mi, ale řešíme situace pozdě a na poslední chvíli, ale měli jsme šanci srovnat. Další naše chyba vedla k další brance soupeře, kdy jsme nalili soupeři míč uprostřed naší poloviny a bylo to 2:0. Ke konci poločasu si obnovil zranění kotníku náš ostrostřelec Drnec a druhý poločas jsme se více méně bránili a vyráželi do brejků, kde jsme pak byly málo důrazní. Třetí branku daroval soupeři Tomáš Trávníček, když uhnul míči z dráhy letu. Poslední zbytečný souboj mezi třemi hráči a následná ztráta míče darovala soupeři i čtvrtou branku. Byla znát absence dvou starších hráčů Pekárka a Drnce. V plné sestavě by jsme soupeři byli vyrovnaným soupeřem.  První poločas byl z naší strany nepovedený. Druhý byl o něco lepší, hodně jsme i v oslabené sestavě bojovali a za to si všichni zaslouží pochvalu. 

 

Závěrem. Musíme se soustředit především každý na svůj výkon. Vrátit se k naší hře, nelézt do chumlu a zlepšit nahrávku a nasazení.  Pak zbytečně podstupujeme nebezpečné souboje, které pak vedou ke zraněním.