Předpřípravka porazila Libáň 13:1

30.09.2012 08:52

Libáň  -  Kopidlno   1 : 13  (0:6)

Branky: Vlček 4x, Rozsypal 4x, Šádek 4x, Kosina Adam 1x

Dne 19.9.2012 jsme v přátelském duchu sehráli přípravné utkání s týmem Libáňských hošíků stejné věkové kategorie 2006 a 2007.

Naši kluci v sestavě: v brance Adam Kosina, v poli Franta Vlček, Erik Kosina, Ondra Rozsypal, Šimon Joukl, Jirka Šádek, Tonda Zikmund. Naši ostřílení matadoři z mini turnaje v Jičíně vlétli do zápasu jako vichr a v polovině zápasu jsme po třech brankách Fandy Vlčka a Ondry Rozsypala vedli 6 : 0. Do druhé části jsme prostřídali v brance kluky Kosinovi, kdy do branky zaskočil Erik a do pole naskočil Adam, který po několika minutách levou nohou proměnil svou šanci v gól. V této části zápasu se nám i gólově probudil Jirka Šádek, který proměnil své šance ve čtyři gólové úspěchy. Dále se ještě opět trefil Ondra s Fandou. V poslední minutě se naše obrana však rozestoupila a nechala trestuhodně projít hráče soupeře, který střelou ke vzdálenější tyči upravil skóre 1 : 13 v náš prospěch .

 

Klukům bych chtěl poděkovat za předvedený výkon a soupeři za možnost si zahrát toto přátelské utkání s jejich nově vzniklým týmem a doufám, že pro oba týmy toto bylo přínosem a možností další vzájemné spolupráce. Závěrečná děkovačka kluků se fanouškům líbila.

 

Kosina Vladislav