Proti Chomuticícm rapidní zlepšení

22.09.2013 13:34

FK Kopidlno - Sokol Chomuice B   3 : 5 (1:4)

Sestava: Kinclová - Petr, Machačný, Nemčanský, Vlček, Rozsypal, Kosinová, Kosina A.

Branky: Kosina A. 2x, Nemčanský 1x

 

 

Do Libáně jsme odjížděli na sobotní miniturnaj v oslabené sestavě, kdy chyběli čtyři hráči základní sestavy z různých důvodů. Proto jsme z naší líhně poszvali Adama Kosinu, což se ukázalo jako velmi dobrý tah. Chomutice přijely s dvěma vyrovnanými mužstvy. V prvním utkání jsme narazili na Chomutice B. Jako vždy jsme trochu přispali začátek a nedostatkem důrazu dovolili soupeři třikrát rychle pohodlně skórovat. I přes to jsme ale hráli aktivně do předu a postupně začali přidávat na důrazu i v  obraně.  Na  1:3 snížil Adam Kosina. Pak jsme špatně pohlídali rohový kop a soupeř zvýšil na poločasových 1:4. Hruhý poločas byl výhradně v naší režii. Kdy kluci soupeře zatlačili před jejich branku a neustále se snažili ohrožovat branku VChomutic. Ojedinělé výpady soupeře likvidovala kinclová nebo výborně hrající obránci Petr s Machačným. Po několika za sebou jdoucích perfektních  stahovačkách Machyho se dobře uvolnil Nemčanský a snížil na 2:4. Když Adam kosina přidal svou druhou branku v utkání a snížil na rtozdíl jediného gólu, tak jsme začali pomýšlet na vyrovnání. Soupeře jsme ještě více uzavřeli před brankou a měli výhodu dvou přímých kopů, Petra a Machyho, kteří nezahráli přímý volný kop uplně špatně, ale brankář soupeře dokázal se štěstím míče vytěsnit mimo branku. Z protiútoku jsme pak inkasovali na konečných 3:5. Přes prohru, která nemá žádnou cenu Musím všechny bez vyjímky pochválit za ředvedený výkon a to hlavně v druhé části prvního poločasu a v celém druhém poločase, který jsme vyhráli 2:1. Takto si představuji výkon co se týče nasazení a důrazu v osobních soubojích. Ještě trochu musíme zapracovat na technice a fyzické kondici. Ale opravdu velmi dobrý výkon.

 

FK Kopidlno - Sokol Chomutice A  1 : 3  ( 0:3)

Sestava: Kinclová - Petr, Machačný, Nemčanský, Vlček, Rozsypal, Kosinová, Kosina A.

Branky: Kosina A.

 

Druhý zápas proti nám nastoupil tým A mužstva, kde hlavní roli hrál hráč s číslem 3 o hlavu větší než všichni naši hráči, který byl dobře fotbalově vybaven a v úvodu nám nastřílel tři nechytatelné branky. I přes snahu našich ráčů jsme však brnaku v prvním poločase nedokázali vstřelit. I když jsme hráli dobře a aktivně poločas jsme prohráli 0:3.  Výborný byl zase druhý poločas, kdy jsme převzali iniciativu a soupeři se vyrovnali a v závěru zase zatlačili před jejich branku. Povedlo se nám však snížit pouze Adamem Kosinou na 1:3. I  když by zápasu více slušela remíza, může nás těšit, že jsme opět vyhráli druhý poločas. Musím opět všechny pochválit za snahu a předvedený výkon. Oproti zápasům v Hořicích to bylo o 200% lepší. 

 

Závěrem:  Oba zaápasy jsme odehráli ve velkém tempu a nasazení, postupem času jsme získávali na důrazu a také nám šlo nahoru sebevědomí což se ukázalo v pěkných kombinacích a nahrávkách na jeden dotek. Těmto akcím chyběla jen třešnička na dortu v podobě vstřeleného gólu. Chtěl bych všem poděkovat za předvedený výkon a doufám, že nám to vydrží i na domácí zápasy v příštím kole.

Dále bych chtěl pogratulovat trenéru Jardovi Janáčkovi  k narození dcerky Natáky a Machymu k narození sestřičky a popřát všem hodně štěstí a zdraví  do života.