První kolo proti PAce jsme zvlásli na 1-

15.09.2013 10:10

Kopidlno - Nová Paka  1 : 2  (0:1)

Sestava: Kinclová - Trávníček, Machačný, Petr, Nemčanský, Daněk A. Kosinová, Vlček

Branka: Petr (p)

 

První zápas nové sezóny kde se nehraje na tabulku a osobní statistiky jsem hráli Proti Nové Pace a i když jsme prohráli zvládli jsme ho celkem dobře. První rozpačitý nedůrazný poločas to ještě nebylo ono, a fantastickými zákroky nás podržela v brance Sára Kinclová, která inkasovala dvě nechytatelné branky. Chyběla nám ofenzivní síla v podobě absentovaného Drnce a v obraně chyběl Pekárek. S Novou Pakou jsme však hráli vyrovnanou partii. Za druhý poločas všechny chválím za přístup a nasazení. K vidění byly i pěkné přihrávky, naběhnutí a pohotové zakončení.

 

Kopidlno - Stará Paka  5 : 4 (2:3)

Sestava: Kinclová(Trávníček) - Machačný, Petr, Nemčanský - Trávníček - Vlček, Daněk A. Kosina A

Branky: Nemčanský 3x, Petr, Kosina A.

 

Druhý zápas jsme nasadili i Adama Kosinu, který vystřídal sestru. Nastoupili jsme na jednu čtyřku Kosina, Daněk, Trávníček, Vlček, která se střídala s trojicí hráčů Petr, Nemčanský, Machačný, kteří hráli tři proti čtyřem. Začátek se nám nepovedl a prohrávali jsme 0:1. Pak ale srovnal Lukyn, později jsme zase prohrávali a to až do závěru zápasu i když předváděná hra tomu neodpovídala. Pak jsme po brankách Nemčanského, Kosiny a Petra vyrovnali a Lukyn pak dokonal obrat ve skóre na konečných 5:4. V poločase už dále nemohla pokračovat Sára Kinclová pro zranění a proto šel do branky Trávníček a odvedl zde dobrou práci, hlavně v závěru, kdy dvakrát dobře vyběhl, zmenšil soupeři střelecký úhel a soupeř pak při zakončení ani netrefil branku.

 

Závěrem. Druhý zápas byl podle mých představ. Škoda zranění Kinclové, kdy jsme nemohli dále praktikovat hru ve třech, která se mi velice líbila. "Mlaďáci" odvedli také dobrou práci, především Adam Kosina výstavní střelou z první vyrovnal v druhém zápase. Za druhý zápas zaslouží všichni pochvalu.  V této sezóně se nebudeme až tak zaměřovat na výsledky v utkáních a na to zda vyhrajeme nebo prohrajeme. to bude až na pátém šestém místě. Hlavně se zaměříme na útočný fotbal, přesnost přihrávek a přehled ve hře. Proto nebuďte zklamaní z toho, že kluci a holky prohrají, ale vychutnávejte si způsob hry a to co se jim v zápase povedlo.