Společně s Libání jsme vyloupili PAKU

06.10.2012 14:50

Nová/Stará Paka A - Kopidlno    1  :  3  ( 0:2 )

Sestava: Trávníček - Machačný, Petr, Drnec, Pekárek, Nemčanský, Kosinová, Šádková

Branky: Petr, Pekárek, Drnec

 

 

K prvnímu utkání jsme nastoupili s Novou Pakou. Minulé utkání bylo vyrovnané a takový průběh jsme čekali i dnes. Kluci navázali na vynikajicí výkon z minulého týdne a od začátku jsme byli lepším týmem a začali si vytvářet brankové příležitosti. Hned v úvodu jsme mohli jít do vedení, ale Drncovi chyběl větší důraz při střelbě. Pak se však k odraženému balónu dostal Honza Petr a nekompromisně napálil z 10 m balón do šibenice. Druhou branku vstřelil Dáda Pekárek, který si dobře zpracoval aut Drnce, posunul si míč a rychle zakončil přesně.  Měli jsem i další šance, ale nedokázali jsme je využít. Druhý poločas jsme opět vládli na hřišti a začali se rozjíždět. Jednou unikl Drnec, vykličkoval až před branku a levou nohou přesně zakončil.  Další branku jsme již nepřidali a v poslední minutě soupeř z jediné vážnější šance upravil na konečných 1:3. Všichni si zaslouží pochvalu za předvedený výkon, ale šlo by ještě trochu přidat.

 

 

Nová/Stará Paka B - Kopidlno  2 : 7  ( 2:2 )

Sestava: Trávníček - Machačný, Petr, Drnec, Pekárek, Nemčanský, Kosinová, Šádková

Branky: Drnec 5, Machačný, Nemčanský

 

 

Druhý zápas měl být jednoznačnou záležitostí, ale opak byl v prvním poločase pravdou. Soupeř svého výborného brankáře poslal do pole a tento hráč nám dělal mnoho problémů. Dostávali jsme se pod tlak a to hlavně nedůrazem v osobních soubojích a špatnými odkopy a přihrávkami. Většina první poločas prospala. Dopouštěli jsme se mnoha chyb. Šli jsme sice do vedení po krásné individuální akci Drnce , ale soupeř po naší chybě srovnal. Drnec pak vybídl ke skórování Pekárka, ale ten zbrkle vystřelil z první těsně vedle. Tomáš Drnec pak vrátil vedení na naší stranu svou druhou brankou. V poslední minutě jsme však vyrobili tři hrubky za sebou v našem obranném pásmu a soupeř potrestal na poločasových 2:2. Výkon v prvním poločase byl podprůměrný až bídný. A museli jsme si k tomu hodně říct, aby jsme v druhém poločase úplně změnili styl hry a důrazem, 100% nasazením, bojovností a chytrostí převzali otěže zápasu a soupeře již k ničemu nepustili. Tomáš Drnec se probudil z dopoledního spánku a byl znovu k nezastavení. Přidal další tři krásné branky a připravoval šance pro ostatní hráče.  Po individuálním úniku po lajně se prosadil angličanem Machačný, a svůj důraz uplatnil v poslední minutě zápasu Nemčanský, když sebral balón brankáři, který chtěl hrát nohama a do prázné branky upravil na konečných 7:2. V tomto utkání mohu všechny pochválit pouze za druhý poločas, který byl odehrán ve vysokém tempu, nasazení a odhodlání zvítězit.

 

Závěrem. V prvním zápase jsme navázali na poslední víkend a odehráli velmi kvalitní utkání. Za celý zápas si všichni zaslouží pochvalu. První půlku zápasu druhého už nechci více hodnotit, řekli jsme si k tomu své již o přestávce a je vidět, že se kluci zdravě naštvali a chtěli nám trenérům a rodičům ukázat, že mají na víc, než předvedli a svým výborným výkonem v druhé půlce jednoznačně soupeře přehráli. Druhý poločas = velmi dobrý výkon.

Vzhledem k tomu, že Libáň vyhrála první zápas na penalty a druhý také vyhrála, tak jsme společně s Libání Paku doslova vyloupili.