V boji o čelo tabulky jsme s Chomuticemi a Miličevsí neuspěli

21.10.2012 10:47

 Kopidlno  -  Chomutice  3 : 7   (3:4)

Sestava: Trávníček - Drnec, Petr, Machačný - Pekárek, Nemčanský, Šádková

Branky: Drnec, Nemčanský, Vlastní

 

 

Ve středu nás čekal boj o čelo tabulky s týmy Chomutic a Milíčevsí. Do prvního utkání proti Chomiticím jsme vstoupili perfektně a již v první minutě jsme se ujali vedení důrazným Drncem 1:0. Soupeř sice vyrovnal Miščím na 1:1 Ale brankou Nemčanského a po vhazování Drnecem, vlastní brankou jsme vedli 3:1. Kluci všichni bojovali a hráli v plném nasazení, ale nepodařilo se nám uhlídat jednoho hráče hostí Miščí, který ještě do poločasu otočil dalšími třemi brankami na 3:4. Bohužel jsme se  v druhém poločase dopustili několika chyb a barnkami bratří Michálků a Bergmana jsme prohráli 7:3. Výkon většiny hráčů byl v tomto utkání dobrý, ale  všichni se musíme na svůj výkon soustředit a také někdy zatnout zuby a něco vydržet, nemůžeme za zápas jít 8x ze hřiště s brekem a tím se dostávat zbytečně z tempa a ze hry.

 

 

Kopidlno - Milíčeves 3 : 7  (0:5)

Sestava: Trávníček - Drnec, Petr, Machačný - Pekárek, Nemčanský, Šádková

Branky: Drnec, Nemčanský 2x

 

 

Druhý zápas pro nás nezačal dobře a po laciných brankách jsme první poločas prohráli 5:0. Když nás v prvním zápase porazil Miščí téměř sám, zde to platilo o Bílkovi, který nám nastřílel  3 branky a k němu se později přidali ještě Svoboda, Čapek, a Martínek. Některé branky z poloviny hřiště a z velké dálky byly více než laciné a zbytečné. Těžko se můžeme vrátit do zápasu, když takto inkasujeme. Pochválit mohu hráče zejména za druhý poločas, který jsme vyhráli 3:2, kdy především branky Drnce a Nemčanského do šibenice byly výstavní, přesto jsme prohráli 3:7. Dobře zastoupil  v druhém poločase v brance Trávníčka  ve svém prvním utkání v roli brankáře Pekárek.   
 

 

Závěrem. Nasazení a bojovnost byla v obou utkáních dobrá, ale chybí nám větší agresivita a chuť se prosadit a soupeře v souboji přetlačit. Některé akce řešíme netakticky hlavně v obraně. Přesto kluky a Verču za předvedený výkon chválím. Musíme se připravit na Libáň s kterou zakončíme podzimní část soutěže tuto sobotu od 10:00 hodin na domácím hřišti.