V posledním kole jsme ze Staré Paky body nepřivezli

18.06.2012 18:04

Nová Paka - Kopidlno  5 : 2  (2:0)

Sestava: Trávníček, Honzík, Petr, Drnec, Machačný, Pekárek, Kosina

Branky: Drnec 2x

 

 

Stará Paka - Kopidlno 3 : 2 (1:1)

Sestava: Trávníček, Honzík, Petr, Drnec, Machačný, Pekárek, Kosina

Branky: Drnec , Honzík

 

Na poslední turnaj jsme odjížděli oslabeni o dva hráče, kdy omluvu beru pouze u jednoho z hráčů a to Lukáše Nemčanského, kdy toto oslabení bylo avizováno hodně dopředu a se kterým jsem počítal. Další hráč dal přednost jiným aktivitám a tím citelně oslabil naše mužstvo. Z uvedených důvodů jsem byl nucen na poslední chvíly shánět posilu z řad předpřípravky a povolal jsem Adámka Kosinu, aby v případě zranění měl kdo nastoupit.

 

 

I v této sestavě jsme odehráli velice dobrý první zápas proti Nové Pace, které jsme byli vyrovnaným soupeřem, jen naše chyby a špatné zakončení stálo za výsledkěm 5:2, kdy by zápasu slušela spíše remíza. Přesto kluci makali na pokraji svých sil a rozjížděli se k výbornému výkonu.

 

V druhém utkání jsme nastoupili proti slabší Staré Pace, ale náš výkon i díky velkému horku a únavě hodně poklesl a nedokázali jsme slabšího soupeře přehrát a to hlavně díky nepřesnosti a zbrklosti v zakončení kdy 200% šance na zvrat výsledku měli Drnec, Honzík  a Machačný. Přesto jsme podali dobrý výkon. Kluci toho měli za ty dva zápasy plné zuby.

Závěrem: Tento víkend jsme si tedy aspoň vyzkoušeli jak bude hra vypadat po odchodu Poláčka a Honzíka(který zápasy odehrál). Všechny chválím za přístup k zápasu a za celou sezónu, kdy kluci odehráli velikou porci zápasu, bylo jich asi 55 a zápas od zápasu se zplepšovali u  všech vidím obrovské zlepšení. Vše probereme na posledním kopu 30.6.2012.