Z Hořic vezeme po dobrých výkonech jen tři body

26.09.2012 21:15

Hořice B  -  Kopidlno  0 : 11  (0:7)

Sestava: Trávníček - Drnec, Petr, Machačný - Pekárek, Nemčanský, Šádková, Šádek

Branky: Pekárek 4x, Drnec 3x, Nemčanský 3x, Petr

 

 

První zápas jsme začali proti slabšímu z mužstev Hořic, které jsme v minulém kole porazili 11:0 a dal se očekávat opět gólostroj našich hráčů. Hned od začátku jsem soupeře zatlačili na soupeřovu polovinu a v třetí minutě skórovali. Pekárek rozehrál přímý kop, který na několik pokusů dopravil do branky Honza Petr. 1:0. Další branka přišla v zápětí, kdy Tomáš Drnec prošel přes všechny hráče domácích a vystřeli umístěnou střelu k tyči, angličanem se míč ale vykulil před branku, kde však pohotový Pekárek vrátil míč tam kam patří  a to do branky 2:0. Třetí branku přidal Tomáš Drnec po pěkném průniku. Další dvě podobné branky přidal z úniků Pekárek, který tak zkompletoval poločasový hattrik a k němu se do přestávky přidal ještě Nemčanský. Poločas jsme vyhráli jednoznačně 7:0. V druhém poločase jsme přidali ještě další čtyři branky, a to opět Nemčanský, 2x se trefil Tomáš Drnec a ještě jednu branku přidal Dáda Pekárek. Všichni si zaslouží pochalu za bojovnost a chvílemi i velkou fotbalovost a přehled ve hře a hlavně klid v zakončení. Tentokrát jsme proměnili více jak 2/3 našich šancí.

 

 

Hořice A - Kopidlno   3 : 2  (1:2)

Sestava: Trávníček - Drnec, Petr, Machačný - Pekárek, Nemčanský, Šádková, Šádek

branky: Drnec 2x

 

 

Druhý zápas nás čekal o poznání těžší soupeř a to Hořice A. Tentokrát jsme nezaspali první poločas  na soupeře jsme vlétli a dvěma pěknými brankami Tomáše Drnce jsme vedli 2:0. Stále jsme měli tlak a tlačili se před branku soupeře. V závěru poločasu se opět zranil Drnec a v zápětí i Petr. Začal tlak soupeře , který se stupňoval a v probíhající 16. minutě jsme inkasovali na 2:1. Drnec nebyl schopen půl zápasů nastoupit a naše bojovnost po poločase také trochu polevila a soupři se podařilo srovnat po chybě Trávníčka, který sice vyběhl proti hráči aby mu zmenšil střelecký úhel, ale úplně mimo branku.. Pak byl zápas vyrovnaný a po hrubé chybě Petra, který po několikáté podběhl a promáchl balón soupeř otočil skóre na 3:2. Honza se svou chybu snažil napravit,  ale v dobré pozici jeho výpad včas zastavila obrana domácíh. Pak se opět zranil Tomáš Drnec, tentokrát na ruce a byli jsme opět oslabeni. Výborně pak začali bojovat naši nováčci Verča a Jirka Šádkovi, kteří odvedli velký kus práce, hlavně bojovností. Na poslední minuty nastoupil zdravě naštvaný Drnec, který nejprve pálil těsně vedle a pak v dobré příležitosti střelu uspěchal a přestřelil. Šanci měl ještě Lukáš Nemčanský, který své sólo do konce nedotáhl a soupř včas skórování zabránil. I přes prohru kluky chválím za nasazení a bojovnost. Tento výkon byl velice dobrý a lepší než výkon proti "Béčku" Bohužel jsme udělali více chyb než soupeř a proto jsme zápas nevyhráli. Přesto děkuji za předvedený výkon.

 

Závěrem.: Bojovností a nasazením velice dobrý výkon za který všechny chválím. Někteří podali nadstandartní výkon v prvním zápase, někteří v druhém a někteří odehráli oba zápasy velice dobře. Zapracujeme ještě na přihrávce,  zpracování a odstranění chyb při bránění. Tréninky budou úterý, čtvrtek